Weindich Horeca na EuroGastro 2025 – podsumowanie targów

Za nami trzy intensywne dni na targach EuroGastro 2025, gdzie mieliśmy okazję zaprezentować to, w czym jesteśmy silni – kompleksowe inwestycje gastronomiczne i nowoczesne technologie dla branży HoReCa.

 

Inwestycje i wyposażenie – nasza specjalność

Nasze stoisko było miejscem wielu inspirujących rozmów i prezentacji. Skupiliśmy się przede wszystkim na realizowanych przez nas inwestycjach gastronomicznych, biurze projektowym oraz profesjonalnym wyposażeniu.

Podczas EuroGastro zaprezentowaliśmy szeroką gamę urządzeń, w tym:

  • kotły warzelne Jøni,
  • krajalnice i ekspresy kolbowe Graef,
  • kostkownicę Treif Felix,
  • pakowarki Henkelman i Minipack,
  • tray sealer Italian Pack,
  • szafę do sezonowania mięsa Stagionello,
  • automatycznego robota do kebaba IDM.

Dodatkowo pokazaliśmy liczne akcesoria, takie jak młynki do kawy i spieniacze do mleka Graef, szczotki i wózki Vikan HyGo, noże Dick oraz pojemniki ekspozycyjne Dupont.

Nasza ekipa na EuroGastro

Podczas targów Weindich Horeca reprezentowali:

  • Patrycja Majcherczyk – projektowała na żywo i wyjaśniała złożoność tego procesu,
  • Marcin Strzempek i Maciej Ziembiewicz – nasz dynamiczny duet specjalistów od HoReCa,
  • Łukasz Zjawiony – ekspert w dziedzinie technologii pakowania,
  • Paweł Stencel – znający produkty Vikan, jak mało kto,
  • Radosław Nowakowski – dyrektor handlowy,
  • Łukasz Stanek – odpowiedzialny za działania marketingowe.

Za techniczne przygotowanie stoiska odpowiadała ekipa Michała Lampy, w skład której weszli Adam Stanek, Jacek Sokal i Maciej Swoboda. Nieocenione było także wsparcie Doroty Treffon w zakresie transportu i logistyki oraz Iwony Kocel, która zadbała o organizację stoiskowych akcesoriów i drobnego wyposażenia.

Eksperckie wsparcie naszych partnerów

Nie byliśmy sami! Podczas targów towarzyszyli nam również nasi partnerzy, którzy wspierali nas swoją specjalistyczną wiedzą:

  • Jan Takman – Export Manager Jøni, który w zeszłym roku przez dwa dni szkolił nas z możliwości kotłów warzelnych,
  • Stefano De Martin Modolado – Export Director Professional Slicers w Graef, który dzielił się swoją ekspercką wiedzą na temat profesjonalnych krajalnic i ekspresów kolbowych.

Ich obecność wzbogaciła nasze stoisko o dodatkową wartość merytoryczną, pozwalając odwiedzającym uzyskać odpowiedzi na najbardziej techniczne pytania.

Podsumowanie

Targi EuroGastro 2025 były dla nas doskonałą okazją do spotkań z klientami, partnerami i wszystkimi zainteresowanymi nowoczesnymi rozwiązaniami dla gastronomii. Cieszymy się, że mogliśmy zaprezentować naszą ofertę oraz pokazać, w jaki sposób wspieramy rozwój inwestycji w branży HoReCa.

Dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do organizacji tego wydarzenia!

A za kilkanaście dni widzimy się na Warsaw Pack…

Udostępnij ten artykuł
Adres URL do udostępnienia
Poprzedni wpis

Podziękowanie za udział w szkoleniu

Następny wpis

Weindich na WarsawPack 2025 – największych targach branży pakowania

Dodaj komentarz
Pozostałe artykuły

Działamy!

Działamy! Nasz dział HoReCa prezentuje jedną z ostatnich realizacji – dostarczenie i montaż mebli, a także…